top of page

Cateringmenyer

Våra cateringmenyer! Det enda du måste ha själv när du beställer en catering av oss är glas, tallrikar och bestick.

I vår catering ingår alltid framdukning av rätterna.

Tre rätter | Meny 1

Förrätt

Bruschetta med tomat och marinerade oliver.

Varmrätt

Gräddad lasagne.

Dessert

Pannacotta med hallonsås.

💰 Pris: 245 kr/person

👥 Minst 10 personer
👨‍🍳 Med personal i köket

Tre rätter | Meny 2

Förrätt

Carpaccio di coppa från Parma med ruccola, parmesanflingor och citronvinägrett.

Varmrätt

Gratinerade cannellonirör fyllda med ricottaost och karljohansvamp, serveras med tomatsås och basciamell.

Dessert

Tiramisú - klassisk dessert med savoiardikex, mascarponeägg, marsalavin och espressokaffe.

💰 Pris: 295 kr/person

👥 Minst 10 personer.
👨‍🍳 Med personal i köket.

Tre rätter | Meny 3

Vegetarisk meny

Förrätt

Smördegstimbal med ugnsrostade grönsaker, serverad med tomatvelouté.

Varmrätt

Saffransrisotto med olivolja, toppad med vinpocherade päron i Nero d’Avola.

Dessert

Fruktkompott i sirap på rårörsocker.

💰 Pris: 395 kr/person

👥 Minst 10 personer.
👨‍🍳 Med personal i köket.

Tre rätter | Meny 4

Förrätt

Ett urval av charkuterier, lagrade ostar och oliver.

Varmrätt

Långkokt kalv i fikonkompott, serverad med potatistimbal.

Dessert

Mascarponekräm smaksatt med citronzest och limoncello.

💰 Pris: 445 kr/person

👥 Minst 10 personer
👨‍🍳 Med personal i köket

Tre rätter | Meny 5

Passar privata fester med servering

Förrätt

Buffelmozzarella med cocktailtomater, ruccola, marinerade oliver och basilika-dressing.

Varmrätt

Ugnsbakad kalventrecôte med rosmarinsky, potatiskaka och caponata.

Dessert

Pannacotta med jordgubbssås.

💰 Pris: 645 kr/person

👥 Minst 10 personer
👨‍🍳 Med personal i köket

Fyra rätter

Förrätt

Italienska charkuterier – parmaskinka, tryffelsalami, coppa di Parma, marinerade grönsaker och vitlöksbröd.

Mellanrätt

Kantarellrisotto med parmesan.

Varmrätt

Kalvfilé med Nero d'Avolasås, stekt potatis och grillade grönsaker.

Dessert

Tiramisú – italiensk klassiker med savoiardikex, mascarponekräm och ägg.

Serveras med espressokaffe och ett glas marsalavin.

💰 Pris: 795 kr/person

👥 Minst 10 personer
👨‍🍳 Med personal i köket

Klassisk italiensk buffé

Kall- och varmrätter.

Kalla rätter

- Insalata caprese (tomat, mozzarella och basilika)

- Charkbricka med tillbehör (parmaskinka, ventricina, mortadella, marinerade oliver, soltorkade tomater och kronärtskockor)

- Grönsaker i söt-sur sås (zucchini, paprika, oliver och kapris)

- Potatissallad med rödlök, tomater och oregano

- Focaccia med svart olivtapenad

Varmrätter

- Lasagne med gröna lasagneplattor med klassisk köttfärssås och bechamelsås

- Siciliansk vegetarisk panpizza

Dessert

- Pannacotta i glas med jordgubbs- och limegelé

💰 Pris: 395 kr/person

👥 Minst 10 personer

Italiensk buffé

Kallskuret

Tre versioner av Salami

Sopressa, ventricina och tryffelsalami.

Antipasto mix

Parmaskinka (lagrad i 24 månader), mortadella, marinerade oliver, soltorkade tomater och kronärtskocka.

Pastasallad med grön pesto

Basilika, pinjenötter, vitlök och parmesanost.

Mozzarella caprese

Mozzarella, tomat, olivolja, basilika och svartpeppar.

Ostbricka med tillbehör

Parmesan (lagrad 24 månader), gorgonzola- och pecorinoost.

Kex, grissini, frukt och fikonmarmelad.

Focacciabröd

Tiramisú

Klassisk dessert med savoiardikex, mascarponeägg, marsalavin och espressokaffe.

💰 Pris: 395 kr/person

👥 Minst 10 personer

Buffé inspirerad från södra Italien

Kalla rätter

- Burratina (färsk italiensk ost) med äpple och granatäpple

- Carpaccio på nötkött med citrusdressing och rostade mandlar

- Bruschetta med nduja-mousse (krämig, kryddstark bredbar korv) varvat med pachino-tomater

- Caponata på aubergine med ricottakräm och mandelkrisp

- Hemlagat bröd

Varmrätter

- Klassisk arancino med köttfärssås och dubbelpanering

- Sicilansk vegetarisk panpizza

- Pasta alla norma med tomat, aubergine, basilika och ricotta salata

Desert

- Siciliansk cannolo

💰 Pris: 495 kr/person

👥 Minst 10 personer

Buffé norra Italien

Inspirerat från norra Italien

Kalla rätter

- Bresaolarullad med gorgonzolakräm och koncentrerad balsamvinäger

- Chark- och ostbricka från Parma (parmigiano-flarn, parmaskinka och coppa)

- Potatis-, morots- och sellerisallad med majonnäsdressing

- Grillade grönsaker (radicchio, paprika och zucchini)

- Ananas-, tomat- och taleggio-spett

- Focaccia genovese

Varmrätt

- Risotto med speck och radicchio, rörd med taleggio

- Strudel di verdure (Smördeg fylld med grönsaker)

Dessert

- Tiramisu i glas

💰 Pris: 495 kr/person

👥 Minst 10 personer

Buffé klassiska italienska fiskrätter

Varm- och kallrätter.

Kalla rätter

- Tonfisktartar med oliver och kapris

- Räksallad med morötter, selleri och äpplen

- Vitello tonnato

- Laxrullad med ostmousse och gräslök

- Fänkålsallad med apelsin och sardeller

- Focaccia

Varmrätt

- Gratinerade crêpes fyllda med lax och räkor.

-Sicilansk panpizza med stora räkor.

Dessert

- Fruktsallad med citronsorbet, serverad i glas

💰Pris: 595 kr/person

👥 Minst 10 personer

bottom of page