- Catering -
ITALIENSK BUFFET
KALLSKURET
​
TRE VERSIONER AV SALAMI
Sopressa, Ventricina, tryffel salami
​
ANTIPASTO MIX
24 månaders parmaskinka , mortadella, marinerad oliver,
soltorkade tomat, kronärtkokor
​
PASTASALLAD MED GRÖN PESTO
Grön Pesto: Basilika, pinjenötter, vitlök, parmesanost
​
MOZZARELLA CAPRESE
Mozzarella, tomat, olivolja, basilika och svartpeppar
OSTBRICKA MED TILLBEHÖR
24 månaders parmesan, gorgonzola och pecorino ost
Kex, grissini, frukt, fikonmarmelad
FOCACCIA BRÖD
TIRAMISÚ
Savoiardikex i marsalavin, kaffe varvat med mascarpone kräm och ägg
395/person
minst 10 pax
​
MENY 1
3-rättersmeny
Förrätt
Buffelmozzarella med cocktailtomater, rucola, marinerade oliver och basilika-dressing
Varmrätt
Ugnsbakad kalventrecote med rosmarinsky, potatiskaka och caponata
Dessert
Panna cotta med jordgubbssås
Pris 595-
MENY 2
4-rättersmeny
​
Förrätt
Italiensk charkuterier
Parmaskinka, tryffelsalami, coppa di Parma, marinerade grönsaker och vitlöksbröd
Mellanrätt
Kantarellrisotto med parmesan
Varmrätt
Kalvfilé med Nero d'Avola-sås, stekt potatis och grillade grönsaker
Dessert
Tiramisù
Italiensk klassisk dessert med savoiardikex med en kräm gjord på mascarpone, ägg, Marsalavin och espressokaffe
Pris 695-