top of page
Ancora 1

- Catering -

peppe1.jpg
peppe2.jpg

ITALIENSK BUFFET

 

KALLSKURET

​

TRE VERSIONER AV SALAMI

Sopressa, Ventricina, tryffel salami

​

ANTIPASTO MIX

24 månaders parmaskinka , mortadella, marinerad oliver,

soltorkade tomat, kronärtkokor

​

PASTASALLAD MED GRÖN PESTO

Grön Pesto: Basilika, pinjenötter, vitlök, parmesanost

​

MOZZARELLA CAPRESE

Mozzarella, tomat, olivolja, basilika och svartpeppar

 

OSTBRICKA MED TILLBEHÖR

 24 månaders parmesan,  gorgonzola och pecorino ost

Kex, grissini, frukt, fikonmarmelad

 

FOCACCIA BRÖD

 

TIRAMISÚ

Savoiardikex i marsalavin, kaffe varvat med mascarpone kräm och ägg

 

395/person

minst 10 pax

​

MENY 1
3-rättersmeny


Förrätt
Buffelmozzarella med cocktailtomater, rucola, marinerade oliver och basilika-dressing


Varmrätt
Ugnsbakad kalventrecote med rosmarinsky, potatiskaka och caponata

 

Dessert
Panna cotta med jordgubbssås


Pris 595-

MENY 2
4-rättersmeny

​

Förrätt
Italiensk charkuterier

Parmaskinka, tryffelsalami, coppa di Parma, marinerade grönsaker och vitlöksbröd
 

Mellanrätt
Kantarellrisotto med parmesan
 

Varmrätt
Kalvfilé med Nero d'Avola-sås, stekt potatis och grillade grönsaker

 

Dessert
Tiramisù

Italiensk klassisk dessert med savoiardikex med en kräm gjord på mascarpone, ägg, Marsalavin och espressokaffe

Pris 695-

bottom of page